Beskrivning

Efter att ha fotograferat sporadiskt under 90-talet tog intresset ordentlig fart i-och-med att den digitala tekniken slog igenom. Från min första kompaktkamera till dagens avancerade spegellösa systemkameror. Motiv i kustlandskap har varit huvudspåret men jag gillar t ex också att fånga människor i olika miljöer. Foto från drönare är också ett kul komplement. Jag försöker att bearbeta mina bilder varsamt i redigeringsprogrammet Lightroom Classic och ibland även Photoshop. Den nya AI-tekniken skapar onekligen spännande möjligheter.

Jag har ställt ut mina bilder ett tiotal gånger, kul! Just att se sina bilder utskrivna och monterade bakom glas och ram är något extra. Extra kul är naturligtvis när utställningsbesökaren också gillar mina alster. Jag har även givit ut två fotoböcker "En vandring i Tallparken" och "Staden vid havet".

Utrustning

Mina bilder tar jag med Sonys spegellösa kameror med, mestadels, Sonys ljusstarna objektiv monterade. Ibland behöver jag extra ljus och då tar jag hjälp av blixtar från Profoto.

Prislista

Skulle du gilla någon av mina bilder är du välkommen att kontakta mig för ett prisförslag.

EpostTelefon

+46 703784871

Kontakt

Jag är en hängiven hobbyfotograf och tar, i första hand, bilder för eget bruk och för nöjes skull. Ibland åtar jag mig dock vissa fotouppdrag såsom bröllopsbilder, porträttbilder på styrelser och anställda, översiktsbilder från drönare etc. Hör gärna av dig så kan vi diskutera ett eventuellt upplägg.